Zoekmachine adverteren (SEA) Adwords Bureau in Friesland

Dit is HET verdienmodel van Alphabet, de moeder van Google. Zoekmachine adverteren ook SEA of Search Engine Advertising genoemd is waar vele bedrijven jaarlijks veelal honderden miljoenen euro’s aan besteden voor iedere waardevolle klik.

Zoekmachine adverteren heeft zo z’n voordelen tegenover zoekmachine optimalisatie en gaat dan ook vaak hand in hand. Google Adwords en Bing Ads zijn de twee grootste platformen, maar ook DuckDuckGo is een opkomende zoekmachine die privacy hoog in het vaandel heeft. Je kan proberen om SEA zelf te doen maar kost je veel tijd. Tijd dat je ook aan het bouwen van je onderneming kan besteden. Daarom, afhankelijk van jouw situatie, is het uitbesteden van zoekmachine adverteren vaak de juiste keuze.

zoekmachine adverteren adwords

Direct live met zoekmachine adverteren

Je bent direct live met advertenties in zoekmachines

Er zijn allemaal voordelen als het aan komt op het adverteren in zoekmachines. Je staat direct bovenaan met de juiste keywords en hebt direct invloed op je presentatie middels de advertentieteksten. Zelfs met een klein budget kan je al een impact hebben op jouw bedrijf. Er zijn slimme biedstrategieën voor een maximale ROI. Misschien wil je puur voor zichtbaarheid of awareness gaan. Of je wilt meer bezoekers of juist meer conversies. Je kan zelfs bezoekers die al op jouw website zijn geweest weer bereiken middels remarketing.

Enkele van onze tevreden klanten

Profiteer net als deze bedrijven van meer omzet en meer vrije tijd

buybrothers.nl logo aubnk
Verfmenger logo aubnk

Klaar voor meer omzet en meer vrije tijd? Neem vrijblijvend contact met ons op en laten we samen ontdekken hoe wij dat voor jou kunnen realiseren.

Stap voor stap naar online succes

Stap 1 - Analyseren

Wij maken een begin snapshot van jouw huidige Google Adwords en andere zoekmachine advertentie omgevingen. Wij gaan vervolgens een onderzoek doen waar de kansen voor jouw bedrijf liggen.

Stap 2 - Het account opzetten en inrichten

Soms zijn er klanten die nog geen gebruik hebben gemaakt van zoekmachine adverteren. Daar helpen wij natuurlijk graag bij, inclusief het opzetten van het account.

Stap 3 - Opzetten van campagnes

Zodra alles staat gaan wij de campagnes maken, keywords gebruiken en strakke advertentieteksten maken voor maximale conversie.

Stap 4 - Optimaliseren

Wij blijven continu bijsturen waar het nodig is. Ons doel is maximale conversie tegen een zo laag mogelijk budget.

Always on en losse campagnes

Wij kunnen snel schakelen zodat jij iedere wens op ieder moment bij ons kan neerleggen. Moet er volgende week een campagne live voor een nieuw product? Geen probleem! Het voordeel van bijvoorbeeld Adwords is dat je niet hoeft te wachten tot dat je in de resultaten komt zoals met SEO. De Always on advertenties zijn campagnes die continu blijven draaien, ongeacht de periode. Ook die zullen wij tegen een zo laag mogelijk budget steeds blijven verbeteren.

Zoekmachine adverteren friesland laptop credit card
Zoekmachine adverteren adwords friesland sprong van man

Net een stap verder

Net als bij zoekmachine optimalisatie is het bij adverteren ook belangrijk dat de juiste content voor de gebruiker naar voren komt. Google wil namelijk het beste antwoord geven op de vraag van gebruiker. Dit geldt ook voor advertenties. Stel dat je adverteert op schoenen en je wilt een pagina met fietsen plaatsen zal je geen resultaat krijgen, zelfs al zou je er heel veel voor willen betalen. Dit werkt door dit het kleinste detail. Wees niet bang, daar zijn wij voor om dit allemaal goede banen voor je te leiden.

Wij gebruiken de volgende oplossing voor jouw succes online