Medewerker koopprogramma voor stimuleren eigen producten

Aruba Networks is onderdeel van het bekende Hewlett Packard Enterprise. HP wellicht ook wel bekend van de computer producten en randapparatuur. Aruba Networks is een wereldwijde specialist op het gebied van netwerkinfrastructuur. Van Access Points tot Switches, voor klein zakelijk tot groot zakelijk. Met klanten in het bankwezen, vastgoed, dienstverlening en nog veel meer is Aruba Networks naast spelers als Cisco en Huawei een speler van formaat. Het team in Nederland was op zoek naar een specialist om een gesloten portal te bouwen en deze te faciliteren voor de medewerkers van Aruba Nederland. Met een lange termijn visie om een dergelijk platform tevens aan te bieden aan klanten in de Benelux.

Het project in het kort

groen vinkje  Behoefte inventarisatie

groen vinkje  Platformtechnologie laten aansluiten bij behoefte

groen vinkje  Bouw van gesloten platform

groen vinkje  E-mail marketing t.b.v. groei gebruik platform

Het proces

Bij AlstublieftNieuweKlanten.nl werken wij het liefst in co-creatie met onze opdrachtgevers. Deze wijze van samenwerking hebben wij ook ingezet bij Aruba Networks Nederland. Door nauw samen te werken met Aruba en de gekozen distributeur van de netwerkapparatuur konden wij aan de slag met de bouw van portal.

Doelen bepalen

In een brainstorm kwamen wij gezamenlijk tot een helder doel.

Strategie

De strategie, technologie en fulfilment werd uitgedacht en in een planning verwerkt.

Bouwen

In 30 dagen hebben wij de 1.0 versie gebouwd, inclusief alle benodigde features.

Fulfillment

Er is een interne e-mail marketing campagne gedraaid om awareness te creëren voor het programma.

De uitdaging

Aruba Networks wilde specifiek de nieuwe Instant On productenlijn intern promoten. Een mogelijkheid voor medewerkers om deze kleine krachtpatsers thuis te gebruiken tegen een scherpe prijs. Het was niet de bedoeling dat klanten buiten Aruba Networks van dit programma gebruik zouden maken. Daarom was er een eis om de portal afgesloten te maken en alleen toegankelijk te maken voor Aruba Network e-mailadressen. Daarbij was er tevens een fiscale eis om maximaal 7 producten per jaar per medewerker te kunnen kopen.

Aruba networks logo

De aanpak

Er is gekozen om qua technologie het zo in te steken dat het eenvoudig te schalen is. Zeker gezien de visie is om klanten van Aruba Networks een dergelijk programma te bieden is dit noodzakelijk. Daarom heeft het team van AlstublieftNieuweKlanten.nl gekozen om op basis van WordPress en WooCommerce deze afgesloten portal te bouwen. Volledig in de stijl van Aruba Networks en qua kleurstelling en logo’s eenvoudig aan te passen voor andere klanten.

Het resultaat – Bestellingen!

Door de combinatie van WordPress en WooCommerce te gebruiken was het fundament snel gelegd. De interne e-mail campagne zorgde voor awareness van de campagne. De heldere uitleg en eenvoud in gebruik van de portal zorgde ervoor dat er bij livegang van het programma snel bestellingen binnenkwamen.

groen vinkje Aruba Networks heeft een gesloten portal voor haar medewerkers

groen vinkje Het is mogelijk om veilig en snel de gewenste Instant On producten te bestellen

groen vinkje De portal is schaalbaar in eigen look & feel aan te bieden aan klanten van Aruba Networks

Klaar voor meer omzet en meer vrije tijd? Neem vrijblijvend contact met ons op en laten we samen ontdekken hoe wij dat voor jou kunnen realiseren.

AlstublieftNieuweKlanten.nl heeft ons team snel uit de brand geholpen. Het grootschalige project om ons eigen team een medewerkerportaal te bieden waar veilig en snel onze Aruba netwerkapparaten te koop te bieden. Met weinig woorden wist het team van AUBNK precies wat wij zochten. Het is schaalbare aspect en extra marketing diensten zorgt ervoor dat wij onze klanten een dergelijk portaal kunnen aanbieden alsmede de omzet snel in Nederland kunnen vergroten.

⭐⭐⭐⭐⭐ – “Echte professionals, samenwerking loopt ongelofelijk soepel en je kan nog goed met ze lachen ook!