Zoekmachine Optimalisatie (SEO) Bureau in Friesland

Maak je niet druk! In onze mooie provincie zijn voldoende zoekmachine optimalisatie experts te vinden, gelukkig heb je ons gevonden. Wij helpen je graag met jouw online uitdagingen. Om je wegwijs te maken in deze wondere wereld in termen als SEO, SERPs, Backlinks en METAs hier een introductie. AlstublieftNieuweKlanten.nl is tevens een SEO bureau in Friesland en ontzorgt dit gehele proces voor jouw bedrijf.

zoekmachine optimalisatie

SEO & ZOEKMACHINE OPTIMALISATIE KORT UITGELEGD

In de online wereld kan je er niet omheen, zoekmachine optimalisatie. Dit wordt ook wel SEO genoemd. SEO staat voor Search Engine Optimization wat weer zoekmachine optimalisatie betekent. Dit is vast allemaal al bekend, je bent tenslotte op deze pagina gekomen omdat je al een beetje weet wat je wilt.

Verwachtingen rondom zoekmachine optimalisatie

Begrijp goed het verschil tussen zoekmachine optimalisatie en zoekmachine adverteren – Het is goed om te weten dat je voor jezelf ook je verwachting goed in de gaten houd als het op zoekmachine optimalisatie aankomt. SEO kan je best zelf doen, afhankelijk van jouw website en de rol van jouw website. Desalniettemin is er een waslijst aan zaken waar je website allemaal aan moet voldoen. Grotere websites waarbij jij nodig bent in de groei van je onderneming is daarom uitbesteden vaker een beter idee.

De volgende grafiek laat duidelijk zien dat er een groot verschil zit tussen zoekmachine optimalisatie en zoekmachine adverteren.

Lijmgids.nl – Zoekmachine Optimalisatie (SEO) casus

Daan en Vincent bespreken hier de case van Lijmgids.nl. Een van de eigen projecten van AUBNK. Ook profiteren zoals Lijmgids.nl? Plan dan nu jouw oriënterend gesprek met ons in!

groen vinkje 100% organisch verkeer via Google (0 euro aan advertentiekosten)

groen vinkje Data driven content strategie van hoe bezoekers daadwerkelijk zoeken

groen vinkje Geen aannames maar feiten voor de groei van Lijmgids.nl

groen vinkje Verdienmodellen door middel van advertenties en affiliate marketing

groen vinkje Deze machine draait 24 uur per dag door, ook als wij even op vakantie zijn

Opvallen op het juist moment

Je wilt opvallen tussen alle concurrenten op internet. Juist in Google moet je tussen alle resultaten springen gezien daar potentiële klanten bewust zoeken naar een oplossing of een koop. Deze mensen zijn een stap verder in het koopproces dan bijvoorbeeld mensen die je bereikt middels een awareness campagne op Facebook. Net als in de grafiek hierboven moet je goed onthouden dat zoekmachine optimalisatie langer duurt om op de eerste pagina te komen dan bijvoorbeeld zoekmachine adverteren. Dit is tenslotte het verdienmodel van Google.

Zoekmachine optimalisatie friesland
Onmogelijk

‘Onmogelijk om nog op pagina 1 te komen!’

Veel van onze klanten dachten dit. Maak je niet druk, wij komen altijd met een oplossing. Ook voor startende bedrijven. Zoekmachine optimalisatie duurt lang maar het is dubbel en dwars waard. Ook bij concurrentie van grote bedrijven die al jarenlang focussen en investeren in SEO is er altijd nog een kans voor jouw bedrijf.

Laat de website voor jou verkopen

Als je geen zin hebt in verkoop is zoekmachine optimalisatie en organisch verkeer naar jouw website ideaal. De investering is over jaren het 100% waard, vergelijk het nog steeds met een plant. Het begint als een zaadje en met veel liefde en onderhoud groeit er een prachtige plant. Nu moet je deze plant wel blijven verzorgen want anders houdt het op.

Wij helpen jouw bedrijf met een website die voor jou verkoopt.

Credit card in hand

Enkele van onze tevreden klanten

Profiteer net als deze bedrijven van meer omzet en meer vrije tijd

buybrothers.nl logo aubnk
Verfmenger logo aubnk

Klaar voor meer omzet en meer vrije tijd? Neem vrijblijvend contact met ons op en laten we samen ontdekken hoe wij dat voor jou kunnen realiseren.