Affiliate marketing bureau in Friesland

Wat dacht je ervan om jouw producten te promoten door anderen? Dat is wat je met affiliate marketing doet. Je laat andere het werk doen, is dat nou iets waar jij wel oren naar hebt dan ben je bij ons aan het juiste adres. AlstublieftNieuweKlanten.nl is als affiliate marketing bureau in Friesland de ideale partner. Jij kan focussen op waar je goed in bent en het liefste doet. Daartegen over staat dat je voor iedere verkoop een commissie afdraagt aan de partij die jouw producten promoot. Kleine investering maar wel met groot resultaat.

Affiliate marketing bureau friesland smartphone met website
Affiliate marketing friesland vrouw koopt product op internet

Affiliate marketing klinkt te mooi om waar te zijn?

Dat horen wij vaker, het is te mooi om waar te zijn. Vanzelfsprekend komt nieuwe omzet je niet zomaar aanwaaien. Want ook partijen die jouw producten zouden moeten promoten kijken zelf ook waar het meeste kan worden verdiend. Converteert jouw website bijvoorbeeld niet goed dan zal een publisher kiezen om een andere partij te promoten. Daarom kijken wij ook graag samen naar jouw conversie ratio en of dit eerst geoptimaliseerd moet worden.

Wat is affiliate marketing nou eigenlijk?

Het is een vorm van marketing waarbij je te maken hebt met publishers of contentmakers. Er wordt zelfs al gekeken naar een nieuwe vorm, namelijk partner marketing. Maar wat is het nu precies? Je betaald deze partijen commissie voor een actie. Dit kan het aanbrengen van een lead zijn of een verkoop van een product. Het kan ook zijn dat je nieuwe bezoekers doorverwijst. Het mooie aan affiliate marketing is dat je via deze weg jouw doelgroep kan bereiken of zelfs tot nieuwe inzichten komt qua doelgroepen. Waarom deze vorm van marketing zo succesvol kan zijn is dat de partij die jouw product promoot ervoor zorgt dat de bezoeker jouw bedrijf sneller vertrouwd. De sleutel tot succes is om een goed product te hebben, met een goed converterende website en de juiste publishers jouw product te laten promoten.

Enkele van onze tevreden klanten

Profiteer net als deze bedrijven van meer omzet en meer vrije tijd

buybrothers.nl logo aubnk
Verfmenger logo aubnk

Klaar voor meer omzet en meer vrije tijd? Neem vrijblijvend contact met ons op en laten we samen ontdekken hoe wij dat voor jou kunnen realiseren.

Lijmgids.nl – Affiliate marketing casus (als publisher)

Daan en Vincent bespreken hier de case van Lijmgids.nl. Een van de eigen projecten van AUBNK. Ook profiteren zoals Lijmgids.nl? Plan dan nu jouw oriënterend gesprek met ons in!

groen vinkje 100% organisch verkeer via Google (0 euro aan advertentiekosten)

groen vinkje Data driven content strategie van hoe bezoekers daadwerkelijk zoeken

groen vinkje Geen aannames maar feiten voor de groei van Lijmgids.nl

groen vinkje Verdienmodellen door middel van advertenties en affiliate marketing

groen vinkje Deze machine draait 24 uur per dag door, ook als wij even op vakantie zijn

Wij gebruiken de volgende oplossing voor jouw succes online