Content marketing bureau in Friesland

Als jouw bedrijf hoger in Google wilt komen door middel van zoekmachine optimalisatie dan gaat dat wat ons betreft hand in hand met een effectieve content marketing strategie. De combinatie van de twee zal namelijk leiden tot meer verkeer naar jouw website, hogere conversie en uiteindelijk natuurlijk meer omzet. Het valt ons op dat er veel content vaak relevantie missen en daardoor niet effectiet is. Content met de juiste inhoud op het juiste moment is goud waard. Wij zullen gezamenlijk een strategie opzetten en verwerken deze strategie in een planning. Als iedereen er helemaal klaar voor is gaan we knallen!

Content marketing friesland persoon met kladblok

Wat is content marketing nu eigenlijk?

Je hoort het vast vaker om je heen. Content marketing. Wat is het eigenlijk? Laat staan, wat is content? Als men content roept dan bedoelen ze in de basis geschreven teksten, ook wel copywriting, foto’s en video’s. Deze verschillende vormen van content kan je dus terugvinden op websites, webshops, social media tot magazines en meer. Het doel van de content is informeren, overtuigen en converteren. Dit zijn namelijk de stappen in het koopproces van jouw klanten. Er is content nodig om deze doelen te bereiken in iedere stap van de klantreis, ook wel customer journey.

SEO en Content gaan hand in hand

Wij horen vaak dat mensen denken dat SEO een trucje is. Terwijl je dit proces juist met vergelijken met het laten groeien van een boom of plant. Content marketing is zijn de takken van deze boom. Als je start met een website heeft de website vaak maar 5 tot 10 pagina’s. Door middel van content marketing met focus op blog artikelen kan dit zomaar groeien tot 50 of wel 250 pagina’s. Als het maar relevant is voor jouw bezoekers. Wij als Content marketing bureau in Friesland bouwen deze content kanonnen voor jou en zorgen ervoor dat de content zoekmachine geoptimaliseerd is. Voor jou dus meer klanten, meer omzet en meer vrije tijd.

Content marketing friesland persoon met camera

Enkele van onze tevreden klanten

Profiteer net als deze bedrijven van meer omzet en meer vrije tijd

buybrothers.nl logo aubnk
Verfmenger logo aubnk

Klaar voor meer omzet en meer vrije tijd? Neem vrijblijvend contact met ons op en laten we samen ontdekken hoe wij dat voor jou kunnen realiseren.

Lijmgids.nl – Content Marketing casus

Daan en Vincent bespreken hier de case van Lijmgids.nl. Een van de eigen projecten van AUBNK. Ook profiteren zoals Lijmgids.nl? Plan dan nu jouw oriënterend gesprek met ons in!

groen vinkje 100% organisch verkeer via Google (0 euro aan advertentiekosten)

groen vinkje Data driven content strategie van hoe bezoekers daadwerkelijk zoeken

groen vinkje Geen aannames maar feiten voor de groei van Lijmgids.nl

groen vinkje Verdienmodellen door middel van advertenties en affiliate marketing

groen vinkje Deze machine draait 24 uur per dag door, ook als wij even op vakantie zijn