Social media marketing bureau in Friesland

Je gebruikt het misschien iedere dag. Even snel het nieuws checken op Twitter, wat spookt je familie allemaal uit op Facebook, de prachtige plaatjes op Instagram of je netwerk weer even helemaal up-to-date op LinkedIn. Hoe mooi zou het zijn om juist op die platformen al die honderd duizenden mensen te bereiken die misschien wel interesse hebben in jouw product of dienst. Net als SEO kan je organisch jouw social media pagina laten groeien, maar toch zien wij net als bij SEA dat er tegenwoordig steeds meer gekozen wordt voor social media adverteren. Dit omdat het simpelweg sneller is dan organische groei. AlstublieftNieuweKlanten.nl is hiervoor als social media marketing bureau in Friesland de ideale partner.

Social media marketing friesland op smartphone
Social media marketing bureau friesland laptop op tafel

Slimme social media marketing zorgt voor meer omzet

Door middel van social media marketing kom je goed voor de dag. Cruciaal bij social media marketing is de relevante content per platform en vooral timing van je post. Twitter content draait misschien niet zo lekker op LinkedIn en posten om 21:00 op een zaterdag helpt ook niet als je professionele of zakelijke klanten zoekt.

1. Strategie
2. Content planning
3. Content creatie
4. Inplannen, posten en analyseren

AlstublieftNieuweKlanten.nl helpt jouw bedrijf met het opzetten van een social media strategie dat bij jouw bedrijf, doelgroep en propositie past. Wil je de content liever zelf maken? Geen probleem! Al helpen wij je er graag bij.

Enkele van onze tevreden klanten

Profiteer net als deze bedrijven van meer omzet en meer vrije tijd

buybrothers.nl logo aubnk
Verfmenger logo aubnk

Klaar voor meer omzet en meer vrije tijd? Neem vrijblijvend contact met ons op en laten we samen ontdekken hoe wij dat voor jou kunnen realiseren.

Adverteren op social media in combinatie met organische groei

Je weet dat jouw doelgroep ook op social media zit. Of dit nu Facebook (META), Instagram, Pinterest of LinkedIn is. Dat betekent heel eenvoudig dat jij dus ook op social media moet zitten. Helaas volgt jouw doelgroep jouw pagina niet allemaal, en hierdoor kom je simpelweg niet voor op de tijdlijn van jouw doelgroep. Dit kan eenvoudig opgelost worden door te adverteren op social media. Hierdoor bereik jij jouw doelgroep wel. Door te adverteren op social media kan jouw volgers aantallen oplopen waardoor je middels organische groei nog meer volgers kan creëren. Jouw doelgroep liked en shared natuurlijk interessante posts, hierdoor creëer je indirect weer meer bereik.

Social media op smartphone
Social media marketing friesland

Waarom social media adverteren?

Het is heel moeilijk om viraal te gaan op social media. Met normale posts jouw doelgroep bereiken is daarnaast ook steeds lastiger gezien het algoritme jou eigenlijk op het begin in de weg staat. Social media adverteren is daarom, zeker als je weinig tot geen volgers hebt, de enige manier om snel te groeien. Het mooie aan social media adverteren is dat jij jouw doelgroep nauw kan benaderen met advertenties. Wist je dat naast Facebook (META), Instagram, Pinterest, Snapchat en Linkedin ook TikTok erg populair is om te adverteren?

Wij gebruiken de volgende oplossing voor jouw succes online