E-mail marketing bureau in Friesland

E-mail marketing blijft nog steeds een van grootste lead en verkoop generators. Uit vele onderzoeken blijkt dat vooral dat in business-to-business e-mail marketing een medium is om klanten, leveranciers en andere betrokken up-to-date te houden. Voor consumenten zijn vooral aanbiedingen goede “clickbaits” om omzet in een korte periode te scoren. Ga je een eindejaars uitverkoop houden? E-mail marketing! AlstublieftNieuweKlanten.nl is de ideale partner, als e-mail marketing bureau in Friesland verzorgen wij campagnes voor B2B en voor B2C bedrijven.

E-mail marketing bureau friesland

Waarom moet je direct beginnen met e-mail marketing?

Het bouwen van e-mail databases ligt erg gevoelig, zeker gezien de AVG-wetgeving. Ongeacht blijft het een van de belangrijkste vormen van marketing voor ieder bedrijf. Waarom? Deze database van e-mailadressen en klanten zijn van jou. Je hoeft niet bang te zijn dat Google, Facebook of een andere grote partij of groot platform deze van je afpakt. Of zomaar het algoritme gaat wijzigen (is bijvoorbeeld iets waar je bij SEO wel op moet letten) waardoor al jouw online marketing in het water valt. Wees dus onafhankelijk van de grote bedrijven en platformen en zet altijd e-mail marketing in. E-mail marketing wordt vaak als het ondergeschoven kindje gezien, maar is juist een bron van nog meer omzet.

Er zijn twee scenario’s waar je met ons mee aan de slag gaat. 1) Er is nog geen e-maillijst of 2) er is een e-mail aanwezig. Voor beide scenario’s hebben wij actie plannen en strategieën die aansluiten bij jouw doelgroep en gewenste resultaat. Let wel, wij gaan je niet meehelpen de hele wereld te spammen 😉 E-mail marketing prima, maar met mate.

Enkele van onze tevreden klanten

Profiteer net als deze bedrijven van meer omzet en meer vrije tijd

buybrothers.nl logo aubnk
Verfmenger logo aubnk

Klaar voor meer omzet en meer vrije tijd? Neem vrijblijvend contact met ons op en laten we samen ontdekken hoe wij dat voor jou kunnen realiseren.

E-mail marketing in samenwerking met Friese expert

Of het nu gaat om nieuwsbrieven te versturen, of handige updates wij verzorgen alle vormen van e-mail marketing. Zeker voor e-commerce bedrijven is e-mail marketing een sleutel tot succes. Heractiveer bestaande klanten of laat klanten weten dat alles in orde is. Wees persoonlijk en effectie, daar worden klanten blij van. E-mail marketing heeft een gigantische toegevoegde waarde en kan al tot grote hoeveelheden extra omzet zorgen, het kan dus zijn dat je nu op een goudmijn zit zonder dat je het inzet. Laat ons jouw bedrijf helpen door het maximale te halen uit jouw e-mail marketing campagnes.

Email marketing friesland experts letters op tafel

Wij gebruiken de volgende oplossing voor jouw succes online