Leadgenerator op basis van gratis organisch verkeer

BuyBrothers.nl is een ervaren inkoper en opkoper van vele soorten producten en goederen. Deze producten zijn veelal afkomstig  van winkels, fabrikanten, groothandels en distributeurs. Daarbij is BuyBrothers.nl ook gespecialiseerd in de opkoop van partijhandel in Nederland en het buitenland. BuyBrothers.nl was een vroege fase website dat betekent dat alles nog opgezet moest worden. Gezien de marges op opkopen en inkopen laag is en vooral volume nodig heeft was daarom een SEO strategie op basis van zoekmachine optimalisatie noodzakelijk.

Het project in het kort

groen vinkje  Markt- en zoekwoorden analyse

groen vinkje  Complete bouw van website

groen vinkje  Content marketing strategie en planning

groen vinkje  Backlinks met autoriteit verzamelen

groen vinkje  Doel: Lead generatie

Het proces

Bij AlstublieftNieuweKlanten.nl werken wij het liefste in co-creatie met onze opdrachtgevers. Deze wijze van samenwerking hebben wij dan ook ingezet bij BuyBrothers.nl. Wij hebben nauw kunnen samenwerken met het team van BuyBrothers.nl om zodoende de website te bouwe, de juiste structuur neer te zetten, een content strategie en planning te maken en deze content ook te maken.

Doelen bepalen

In een brainstorm kwamen wij gezamenlijk tot een helder doel.

Strategie

Op basis van de markt en zoekwoorden analyse werd er een strategie ontwikkeld.

Bouwen

De eerste fase werd gebouwd, waaronder de nieuwe website en eerste content.

Content marketing

De maanden die daarop volgde werd gebruikt om de content strategie en planning te realiseren.

De uitdaging

BuyBrothers.nl heeft grote ambities, helaas zonder website en online posities. Voor AlstublieftNieuweKlanten.nl dus de taak om eerst een website te bouwen die de content marketing strategie kunnen ondersteunen. Gezien alles vanaf 0 moest worden opgebouwd hadden wij een mooie gelegenheid om deze blanco canvas naar eigen inzichten in te vullen.

buybrothers.nl logo aubnk
Buybrothers printers

De aanpak

De eerste stap was om een landing page neer te zetten met enkele relevante backlinks om de website alvast in Google te krijgen. Hiermee bouwden wij ook direct leeftijd op. Door deze stap hadden wij ook tijd om een markt- en zoekwoorden analyse los te laten op de wondere wereld van opkopers en inkopers van allerlei bedrijfsgoederen.

Na deze analyse zijn wij gestart met het ontwikkelen van de content strategie en planning. De website stond vervolgens klaar om deze strategie te ondersteunen en zodoende bouwden wij week voor week de website op met relevante content. Google gaf hierdoor posities op longtail keywords waar wij mee verder konden. De vervolg stappen van de content strategie baseren wij dan ook op Google data dat de website zelf gegenereerd heeft. Zo is er een sterke lange termijn visie en plan om de ambitie van BuyBrothers.nl te realiseren.

Het resultaat – Een volle inbox!

Door slimme zoekmachine optimalisatie in combinatie met een data driven content marketing strategie toe te passen heeft Google de website beloond met vertoningen en posities. De vindbaarheid is flink verbeterd en middels de lange termijn content marketing strategie zal dit alleen maar beter worden.

groen vinkje BuyBrothers.nl genereert in 6 maanden al meer dan 50 aanvragen voor waardebepalingen per maand

groen vinkje Er wordt door deze lead generatie inmiddels voor meer dan € 325.000 per maand opgekocht

groen vinkje Deze opgekochte goederen wordt vervolgens geveild tegen een waarde dat 2x tot soms wel 5x hoger ligt dan de opkoopprijs.

Buybrothers.nl heeft dus met de lead generatie campagne van AlstublieftNieuweKlanten.nl een online lead machine met een kosten per lead dat minder dan 1% van de omzet is.

Klaar voor meer omzet en meer vrije tijd? Neem vrijblijvend contact met ons op en laten we samen ontdekken hoe wij dat voor jou kunnen realiseren.

Met AlstublieftNieuweKlanten.nl hebben wij nu een online machine die ons gratis leads aanlevert, iedere maand opnieuw. De samenwerking met het team verloopt soepel, ze zijn goed te bereiken en schakelen snel. De kennis en expertise is in online en ondernemerschap is ongelofelijk, geen vraag is te gek of zij hebben wel een goed advies of voorstel.

⭐⭐⭐⭐⭐ – “Als je een online partij zoekt, bel deze heren dan even!